+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Srdečné recenze klientek redukčních kurzů

Skončil jarní redukční kurz , vítězky Simča a Míša byly lehčí o 8 až 9 kg za dva měsíce, ostatní holky v průměru 7 kg. Mám radost z jejich proměny, radosti, zvýšeného sebevědomí a kondičky. Jak holky začátečnice, tak pokročilé, našly v kurzu své pravé jídelní "já" - naučily se normálně jíst.

Je to pro mne ta největší odměna a pokud nevěříte tomu, že se dá zhubnout v poklidu, bez diet, odměřování a vážení porcí, zákazů, přečtěte si jejich reference.

Vaše Jana, Fitkůstka.cz

Simona T., České Budějovice

Ráda bych napsala pár řádků pro všechny, kteří v sobě sbírají odvahu a chtěli by zhubnout, stejně jako jsem chtěla já. A povedlo se. Jsem o 22 kg lehčí a šťastnější!

Jak to začalo? Brouzdáním po netu, když jsem si uvědomila, že už se skoro do ničeho nevejdu a sama už zhubnout nedokážu. Narazila jsem na Janu Platilovou a její firmu Fitkůstka. Přihlásila jsem se do redukčního kurzu a šla na první lekci a za ní následovali další. Nakonec jsem absolvovala dva kurzy po sobě jako začátečník s jídelníčkem a poté už absolvovala pokročilý kurz.

Upřímně? Začala jsem se těšit na každou lekci s Jančou, že si dám pořádně do těla a taky se dozvím něco nového o tom jak a co jíst. Od přírody jídlo miluju a můžu milovat dál, jen už znám svoji optimální porci! A jde to. A Janče opravdu patří velký dík. Vždy plná optimismu dokáže úžasně motivovat a příjemně pochválit a to je motor co všechny žene dál! To musíte zažít! S pozdravem Síma.

Michaela Kvasničková, České Budějovice

Do kurzu jsem se rozhodla přihlásit po tom, co jsem viděla skvělé výsledky u kolegyň z práce. Prošla jsem si nespočet různých známých i neznámých diet, vždy se stejným výsledkem, zhubla jsem rychle a ještě rychleji nabrala kila zpátky :-( a to mě přimělo, zkusit to úplně jinak, v kurzu u Janičky.


Jani, náleží ti velké poděkování, protože díky tvému optimistickému přístupu, velké podpoře, tebou skvěle sestavenému jídelníčku bez hladovění a pravidelnému cvičení jsem se po dvouměsíčním kurzu konečně po 11 letech dostala na váhu před těhotenstvím a to vše i s bezlepkovou dietou. Naučila jsi mě přemýšlet nad jídlem a že všechno jde, když se chce :-).

Jani, moc si vážím tvé práce a přeji ti spoustu dalších spokojených lidiček jako jsem já. Moc ti děkuji. 

Pavla Soukupová, České Budějovice

Jani, děkuji za všechno, ani jsem nevěřila, že to půjde tak krásně. Za 4 měsíce 11 kg a 29 cm přes pas a boky. Doufám, že to vydrží, po x dietách mám konečně pocit, že vím, co mám dělat i po ukončení řízeného hubnutí. Tak ještě jednou dík a kdyby jsem zase potřebovala, tak se určitě ozvu. Bylo to všechno prima!