+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Zpětná vazba a hromadná reference tří úspěšných účastnic redukčního kurzu.

Není nic milejšího, než úžasná radost a zpětná vazba mých klientek a to nejen z redukčních kurzů. Se souhlasem si dovoluji zveřejnit a podělit se s vámi o jejich radost z úspěchů.

Marie Robaušová, České Budějovice

I když jsem velký skeptik a nebyla jsem od začátku „nadšená“, že se má sestra rozhodla do kurzu Fitkůstky jít, tak už po prvních třech týdnech mě přesvědčila, že to myslí váženě a hlavně, že výsledky jejího snažení jsou vidět. Červíček začal hlodat, a já se rozhodla, že to taky zkusím a hned jsem se přihlásila do dalšího kurzu pro začátečníky. No a aby toho neměla Fitkůstka málo, přidaly se ke mně mé drahé kolegyně a rázem jsme na to byly tři.

Díky jídelníčku na míru, kde podmínkou byla alespoň jedna sklenka vína, úžasnému cvičení a společnému sdílení s holkama, byla moje cesta k nižší váze, štíhlejšímu pasu a dobrému pocitu ze sebe, že to jde, velká jízda plná srandy. Děkuji Jani za tvůj úžasný přístup.  

 

Vendula Kněžínková, České Budějovice

Co se týká váhy jsem klasická dietářka, jdu do toho naplno prvních 14 dní, vše si zakážu – od té doby na nic jiného nemyslím a po prvním selhání ty dvě kila co zhubnu, naberu zpět a přidám další kilo navrch. Zhubnout chci asi 10 let a jelikož o tom spíš mluvím, než realizuji i reakce v mém nebližším okolí byly spíše úsměvné než povzbuzující.

Proto jsem ráda, že tomu náhoda chtěla a já se přidala k holkám z práce a šla zkusit kurz pro začátečníky u Fitkůstky a nebyla v tom sama. Od začátku jsem ze strany Janičky cítila ohromnou podporu, nadšení a pochopení snad pro všechno. Když jsem se přiznala na jednom z nedělních vážení, že jsem o víkendu hřešila…..  Dostala jsem POCHVALU, že to je život a i tak to jde!

Janičku bych doporučila všem, zaměří se na Vaše potřeby, ať už jsou to kila, centimetry, zdravotní stav i psychika. 

Mária Kratinová, České Budějovice

Do kurzu jsem se přihlásila společně s kolegyněmi, bez velkého očekávání. Jídelníček na míru mi vyhovoval, dokonce jsem měla dvě večeře, ale nejvíc se mi líbilo nedělní cvičení s Fitkůstkou (Janou Platilovou), kde jsem vždy dva dny po cvičení cítila celé tělo, ale přestalo mě bolet za krkem, neboleli mně záda a cítila jsem se skvěle.

Kila ubývala postupně, každý týden, jedno, dvě a nakonec jsem dostala k mému překvapení i diplom za třetí nejlepší úbytek na váze.