+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Reference redukčních kurzů od Evy z Českých Budějovic

Upřímná reference mé klientky a již kamarádky Evičky, která mě takto pochválila a jsem ráda, že i dovolila se o její vyznání podělit včetně fotografií. Jen doplňuji, že Eva absolvovala redukční kurz u nás v Českých Budějovicích, který se skládá z osobní konzultace, vedení, originálního jídelníčku, pravidelného vážení a úprav, nedělním cvičením, přednášek a mnohého dalšího.

Janičku znám hodně dlouho, je to úžasný člověk a mohu zcela zodpovědně říci: „kvalita zaručena“. Již jednou jsem na její cenné rady dala a nelitovala jsem. Zhubla jsem 17 kilo, volné oblečení vyhodila, koupila nové a řekla jsem si již nikdy více. Bohužel život přináší i neradostné okamžiky a mě se jich nahromadilo trochu více než jsem byla schopna unést. A tak šla kila opět nahoru.

Říkala jsem si, že kdyby u mě stres fungoval tak, že „nemůžu jíst“, tak dnes už nejsem ani vidět. U mě ale funguje naopak a sladké je přeci tak dobré. Když už jsem věděla, že to takto dál nejde, zavolala mi kamarádka Hela a prý, co bych řekla tomu, že bychom opět začaly hubnout s Janičkou, a to nejen změnou jídelníčku, ale i pravidelným nedělním cvičením. Její zavolání přišlo v pravou chvíli a já jsem s odpovědí vůbec neváhala.

A tak jsme začaly s redukčním kurzem, který skončil 14.11.2021. Nejen, že jsem za 2 měsíce shodila téměř 10 kg, ale hlavně jsem se naučila, co dělat, když mi není do zpěvu, a přitom dostanu hroznou chuť na sladký. A dostali jsme cenné rady o správném hubnutí. Myslím si, že teď už to dám, ale pro jistotu od ledna pokračuji dalším kurzem. 

Janičko díky a těším se na neděle v roce 2022. Foto před a po hovoří jasně, i když několik kil navíc ještě mám.