+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Jak si elegantně zamlsat a zhubnout

Většina žen má ráda sladké. A samozřejmě, že pokud chtějí zhubnout, první věc, kterou si zakážou je sladkost. Vydrží týden, potom si dají kousek koláče nebo čokolády a s pocitem viny, že to opět nezvládly, přestanou v dietním režimu a naopak se nají ještě více. Protože sladké, je v období redukce všeobecně považováno za zakázané.

Jde to jinak a u nás na redukčním kurzu je to takhle. Každá klientka má v jídelníčku jídla, která má ráda, samozřejmě, že vše je přesně propočítané na její naměřené hodnoty tuků, aktivní svalové hmoty, viscerálního tuku, věku, metabolického věku s ohledem na zdravotní stav a medikaci, práci a pracovní dobu, koníčky, místo kde nakupuje a další. Takže skutečně, a to mi věřte, není vyloučena oblíbená sušenka, řez, čokoláda a přesto elegantně hubnou.
 
Ještě Vám prozradím další fígl úspěšného hubnutí. Zpravidla po měsíci nastane ten nejlepší a nejvíc motivační mezník v redukčním kurzu. Když zhubnou první 4 kila. Najednou si všímá i okolí, že se s tou holkou, co měla pár kilo navíc, se něco děje a je jiná…."nezhubla jsi?" je často kladená otázka a moc příjemný dotaz.

To je na hubnutí krásné, ta odměna a pocit, že je vám lépe. Pak sami začnete přemýšlet, o tom, co jíte, zda skutečně není lepší jogurt místo čokolády, nektarinka místo sušenky a zjistíte, že to jde a je to lepší.



Touha po sladkém není tak silná a když ano, na sladkém rautu v redukčním kurzu se naučíte péct koláče a dorty s minimální KJ hodnotou, bez tuku a hotové za 30 minut!

Ukázka sladkého rautu z jarního redukčního kurzu. Mlsáte a ještě hubnete!

  • Kuskusová buchta s meruňkami a se šmakounem – hotová za 15 minut, pečení 30 minut.
  • Fitness tvarohový dort s ovocem – za 10 minut vše v troubě a pečení 30 minut.
  • Makovník se švestkami – 20 minut příprava těsta, 40 minut pečení.

Jeden kus měl v průměru 350 – 550 KJ, to je hodnota většího jablka nebo banánu. Makovník se švestkami byl díky máku trochu kaloricky vydatnější, asi jako jedna kaiserka, ale bohatý na vápník, která každá žena potřebuji ve zvýšené míře.

Vše zajímavé o hubnutí, ale i nedrastické a pohodové zhubnutí zvládnete v našich redukčních kurzech nebo osobních hubnoucích programech. Zvládne opravdu každá žena a důkazem jsou naše pozitivní reference klientek (zde) nebo přehled nejlepších úspěchů v posledním redukčním kurzu (zde).

Neváhejte se přihlásit do redukčních kurzů nebo kontaktovat s cílem hubnutí. Těšíme se na Vás!