+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Vzdáleně, on-line, společně s lehkostí být lehčí.

Prožíváme dobu s razantními restrikcemi a omezeními a právě nyní, více než jindy, je důležité věnovat pozornost sobě a svému zdraví, při možnosti omezení návštěv našich redukčních kurzů, individuálních konzultací a služeb přímo pro vás. Proto jsme vypilovali řešení, ONLINE REDUKČNÍCH KURZŮ NAŽIVO. Nejedná se o žádné předtočené lekce, já živě, s vámi, na kameru (pokud i vy budete chtít), s mikrofonem vás povedu k lepší fyzické a psychické kondici. 
 
V minulosti jsem zvládla vzdáleně klienty z různých koutů Česka, ba i světa, nyní máme inovován systém práce tak, abychom zvládli vzdáleně co možná nejlepší výsledek, který bychom zvládli osobně či na redukčních kurzech. Osobní motivace či přístup na redukčních kurzech to nenahradí, ale zase jsme doladili odbornou péči, na kterou se jako vždy, můžete spolehnout.


 
Představujeme tedy trvalou možnost online konzultací a ONLINE NAŽIVO REDUČKNÍCH KURZŮ a proto na nic nečekejte a začněte s naším programem a jídelníčkem již dnes! Sestavíme vám jídelníček, abyste šli na nákup pouze 1x za týden a přitom se jídla nezakládala pouze na pečivu, rýži a konzervách. Jídelníček je bez odvažování porcí, sestavený z jídel, která  preferuje celá rodina. Bez luxusních a drahých surovin, beze zbytků a zbytečného vyhazování zkaženého jídla a potravin. Rozmanitý, s dostatkem vlákniny, aby podporoval dobrou funkci střev a imunitu. Nově se dozvíte i nejzdravější možné způsoby posílení imunity a zdraví. Zásadně neprodáváme a nedoporučujeme nějaké náhražky jídel či suplementy! 


Poradíme vám pravidla, která mají udržet tělo zdravé, silné a v kondici, nikoli ho upoutat vleže na gauči a budeme neustále ve spojení.
 
Věřte mi, funguje to a daří se to skvěle. Spojíme se společně v domluvený čas, většinou začínáme seminářem, který je vždy na zajímavé téma, přednáškou, prezentací potravin až poté k cvičení, protažení. Jsou prostory na dotazy, jak ve skupině nebo individuálně.
 
Stačí vám chytrý mobilní telefon s Android nebo iPhone, či počítač (notebook). Vše pro vás zařídíme. Spojení probíhá přes aplikace Google Meets. 
 
Velmi se zakládám na vašem výsledku, nemohu tedy zaručit, že se dostane na všechny, objednávky jsou velmi omezené. Moc děkuji všem klientkám za zachování přízně v nelehkých časech koronaviru a věříme, že se všichni budeme setkávat zdraví a šťastní, jak na individuálních konzultacích, redukčních kurzech, seminářích nebo jak už jsme se naučili, stále i online. 

 

NĚKOLIK POSLEDNÍCH REFERENCÍ A PODĚKOVÁNÍ ABSOLVENTŮ ONLINE REDUKČNÍCH KURZŮ

Františka Vrkočová, České Budějovice

S Fitkůstkou zpátky do velikosti S za 6 měsíců. Zejména z důvodu sedavého zaměstnání moje tělo už přestává spalovat všechny přijaté energie a tvoří si zásoby na horší časy. S tím léta bojuji formou diet a jarních očist. Prakticky 10 let zažívám dokola stejný scénář zhubnutí, jojo efekt i s úrokama, a to vždy bez odborné pomoci.

Najednou pracuji doma na home office, nehlídám si jídlo a mám málo pohybu. Děsí mě myšlenka, že se budu muset jednou převléct z pohodlných legošů do kancelářského oblečení, ve kterém ale už nevypadám nijak zvlášť dobře. Na základě referenci mé kamarádky zkouším oslovit Fitkůstku. Janičky on-line lekce představují naprosto perfektní a obzvlášť v covid době bezpečný servis. Jídelníček je sestavený z oblíbených jídel mojí rodiny, nechybí v něm dětská jídla, sladkosti ani víno. Jasně, že úplně bez nějaké redukce to nejde, ale celkově jde hubnutí velmi přirozenou cestou. Hodiny jsou naživo, kamery jedou a probíhají interaktivní distanční přednášky i cvičení, což ušetří spoustu času. O osobní kontakt však nepřicházím. Janička je profesionál, několikrát během kurzu se setkáváme na individuálním převážení, kde jsou samozřejmě dodržena všechna hygienická pravidla.
Během 1. kurzu se mi hubnutí s Fitkůstkou stává koníčkem, jsem motivovaná pokračovat v hubnutí dál pod jejím dohledem až do mé vysněné váhy. Po 6 měsících mám 9 kilo dole a hlavně jsem si vytvořila návyk jak se správně stravovat. Díky tomu se mi daří váhu udržet . V covid době nemůžeme skoro nic, ale díky Fitkůstce to můžeme změnit a mít výborný pocit sama ze sebe. 

Markéta Jináčková, České Budějovice

Milá Jani, dnes jsme zakončili kurz. Chtěla jsem ti moc za vše poděkovat. Měla jsem obavy z online cvičení, ale musím říct, byla to pecka, takže už se moc těším na další kurz, protože díky Tobě Jani, jsem opět rozkvetla.

 

 

 

 

Václava Němcová, České Budějovice

Jani, chtěla bych ti touto cestou poděkovat za návrat do normálu alespoň co se váhy týká. Když mi moje kamarádka prozradila, jak se jí podařilo zhubnout navzdory době, kdy jsme obě již půl roku doma na home officu, byla jsem zpočátku skeptická. Říkala jsem si, no jo, další pokus, který bude fungovat jen po dobu diety a pak opět deprese a vztek z toho, že jsou kila zpět. 

Trvalo mi dva měsíce, než jsem se definitivně rozhodla to zkusit také. A tak jsem k tobě dorazila a začala s tvojí pomocí a radami shazovat ta kila, kterými jsem se za ten téměř rok obalila. Jsem šťastná, že se mi to podařilo a zatím i po měsíci ukončení kurzu se držím. Super jsou i tvé on-line hodiny spalovacího cvičení, které samozřejmě váhový úbytek podporují. Díky tobě jsem se přinutila a vyhradila si čas na sebe a snažím se každý den alespoň na chvíli rozhýbat tělo.

Důležité pro mě je, že jídelníček, který jsem od tebe dostala nijak nezasahuje do mého každodenního života. Nemám víc práce s přípravou jídla, protože můžu jíst to co ostatní členové rodiny. Nebudu lhát, že bych nikdy nedostala chuť na chipsy, na opečeného buřta nebo větrník. Klidně si to dopřeju, ale vím, co musím udělat proto, abych ten prohřešek napravila. Dostala jsem od tebe zásadní informace, které každý tak nějak obecně víme, ale dokud se nepřesvědčíš, že to funguje, že má skladba jídelníčku vliv na celkový pocit ze života, tak to bereš s rezervou. Snažím se rady předávat dál všem kolem sebe a přemýšlím nad tím, co jím. Je pravda, že v obchodě teď trávím víc času, čtu složení, počítám kalorie, řeším obsah cukru a vlákniny, ale nevadí mi to.

Mám ze sebe dobrý pocit. Nemám ambice dostat se na váhu modelky, vím, že to je nereálné a dlouhodobě neudržitelné, alespoň za současné situace, ale jsem šťastná, že i ve 46 letech můžu zase nosit upnutá trika a šaty a když vidím holky kolem 20, které se sotva valí, říkám si: Jo jsi dobrá!  A to všechno díky tobě. Moc děkuji za tvoje rady, povzbuzování, pochvaly a vůbec za vše co děláš a jak to děláš. V dnešní době to není jednoduché, obdivuji tě za tvé přípravy, energii a přístup k nám všem.

 

Jana Tetenková, České Budějovice

Když jsem se přihlásila do kurzu, doba koronavirová byla zrovna v polovině. Vše tedy bylo nastaveno v klasických redukčních kurzech od p. Platilové - cvičení ve fitku, měření každý týden na hodině, přednáška na živo. Kontakt "holek", jak říká Jana, byl k nezaplacení! Vždy jsme nadšeně sdělovaly - jedna, druhé své uspěšné kilogramy a centimetry. Povzbuzovaly se navzájem, od Janinky vždy dostaly jasné rady. Také i varovně zvednutý prst, při nějakém - uklouznutí v jídelníčku. Ale ejhle, druhý kurz, byl zastaven, dřív než začal. Co dál? Trochu nás to všechny přihlášené vykolejilo. Z vlastní zkušenosti vím, jak je těžké někoho učit on-line, jelikož pracuji ve školství a s tímto problémem se peru dnes a denně.

Právě cvičení bez osobního kontaktu a seminář bez reakce očí a naslouchajících uší je pro lektora ta nejtěžší zkouška a p. Platilová je ale velký profík a neuvěřitelně rychle a dokonale zareagovala. Již při první on-line hodině nám dala veškeré potřebné informace k připojení. Jako bonus ještě přidala středeční hodiny cvičení, no kdo to dnes pro Vás udělá. Lekce vede tak, abychom všechny pochopily její výklad, dává prostor pro porřebnou komunikaci. Když začne cvičit dává tolik energie, že okamžitě cítíte jak je u vás v obýváku či pokoji. Úžasné zpestření hodin je někdy i její malá dcerka, která také cvičí. Vše je zvládnuté na jedničku... i s tou záludnou technikou. Kdo by si myslel, že nevidí a nekontroluje nás, je na omylu. Tu a tam se najednou ozve "Moni, zvedni tu nohu, Luci kde máš ty ruce, holky teď se nepije... ale cvičí...". Energie z jejího "domácího hnízda " k Vám domů jen plyne. ZA TO JÍ VELIKÝ DÍK. MŮJ ZÁVĚR - holky je to i tak super. 

 

Zdena Cigánková, Bučovice na Moravě

Na paní Janičku jsem dostala tip od své dcery, která navštěvuje její redukční kurz a byla jejím jídelníčkem nadšená. Její nadšení strhlo i mě tak jsem to zkusila. Dostala jsem svůj jídelníček přímo na míru a to jak vzhledem k mému věku, tak i k potravinám které mám ráda. Je to super. Hlavně, že nemusím nic pracně vážit a počítat. Jídelníček funguje. Za necelé 2 měsíce mám dole 6 kg a váha jde stále přiměřeně dolů. Dalším bonusem je to, že bydlím 250 km od Českých Budějovic a tak veškeré konzultace probíhaly přes e-mail a nebo telefon. Měla jsem z toho trošku strach, ale p. Janička je profesionál a zvládly jsme to. Touto cestou jí moc děkuji a doporučuji všem  dietním skeptikům.

 


Ing. Věra Vránková, Praha

Zhubla jsem trvale 13 kilo tuku za 3 měsíce a to jsem měla v jídelníčku pravidelně mé  oblíbené dortíčky! Díky odbornému vedení Jany, která mi sestavila jídelníček na míru podle mého životního stylu, věku a požadované cílové váhy. Jana do své práce s klienty dává optimismus a hlavně srdce, záleží jí na spokojenosti klientů, pravidelně s nimi komunikuje a hlavně motivuje. Důkazem nejsem jenom já, ale i mé kamarádky a kolegové, kterým jsem Janu doporučila a výsledek se dostavil :-). Velké dík.

 

 

Petra Novotná, Žamberk

Jsem pracovně velmi vytížená a potřebovala jsem najít rovnováhu a řád ve svém stravování. Dostala jsem kontakt na "Janičku", která je 300 km vzdálená od mého bydliště. Pokud, ale člověk chce, tak se dají přece na dálku i skály lámat, natož hubnout. Jana se mnou cca 1,5 hodiny po telefonu sbírala informace o mých chutích a o možnostech mých chuťových pohárků. Potom mi sestavila jídelníček, který obsahoval dokonce i tolik mnou oblíbenou Kofilu a dvojku dobrého suchého vína. Co si tedy víc přát, než si opatřit velkou kupu krabiček, nelenit a nakoupit si do zásoby jídla, ze kterých se dá podle jídelníčku uvařit a dokopat se k tomu vše dát do hrnce, krabiček a flaštiček a každý večer, si tak připravit jídlo a pití na druhý den. Jedenkrát za týden musím napsat sms se svojí váhou, což je nejdřív trochu "opruz", ale když vidíte, jak jde ručička s váhou dolů, tak následně i radost. Čeká na mne v telefonu pochvala povzbuzení a to je vždy ve světě shonu a neklidu super. Takže, jestli chcete zhubnout, tak Janička Vám s tím určitě pomůže. Za 2 měsíce mám dole 6 kilo a u toho jsem stihla velké množství služebních cest, služebních obědů a několik oslav a určitě ještě nekončím, protože i když nebudu hubnout, budu tak jíst v týdnu určitě pořád. Takže hurá do toho.