+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Trvalé výsledky hubnutí a reference po roce od Jarky

Přišel nám milý email a vyjádření od naší klienty Jarky z Českých Budějovic. Nejednou po roce napsala a já jsem velmi ráda, že je spokojená a šťastná. S jejím dovolením citaci emailu zveřejníme i zde. Děkuji.  

Dobrý den paní Janičko, 

nevím, zda si na mne ještě pamatujete, minulý rok v září jsme spolu začly moje hubnutí. Kontakt na Vás jsem dostala přes Stáňu. :-) V listopadu jsme to skončily, že vím jak na to. Poslední dobou na Vás moc myslím a říkám si, že Vám napíši, jak jsem skončila.

Jedno velké pozitivum mám, váhu si udržuji, i když poslední dobou dost hřeším, ale váha pořád stojí na svém místě. Chtěla bych Vám moc poděkovat, za to, že jste mi ukázala jakým směrem se má člověk na to jídlo dívat, když hřešíte tak s chutí a né s výčitkami, že jste mi doporučila více mléčných výrobků, zařadila jsem více zeleniny, že vím co mohu večeřet, aniž bych měla otázku, zda je to vhodné, vůbec mi k večeři pečivo nechybí a jiné a jiné věci.

Naučila jsem se s tím stylem jíst a hlavně nakupovat a vůbec nemám problém v ničem. Jsem naopak hubenější, plná energie, síly, sebevědomí a tak. S nadcházejícím jarem a létem si myslím, že nějaké to kilo půjde díky běhání, chůzi a kolu ještě dolů a zpevním si břicho cvičením, každopádně největší díky patří Vám a moc moc moc Vám děkuji.

Doufám, že Vy i Vaše blízké okolí jste v této situaci, co je kolem nás, v pohodě. Držte se a přeju pevné zdraví a spousty spokojených klientek, jako jsem já.

Krásný den
Jarka Šimáčková, České Budějovice