+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka JARNÍ REDUKČNÍ KURZY hubnutí do léta startujeme od 17.3.2024, rezervujte včas!
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Recenze od Dominiky - pro nespokojené i bezlepkové

Upřímná recenze od Dominiky z Blatné, kterou se samozřejmě s jejím svolením dovoluji zveřejnit. Nejen pro všechny nespokojené je taková reference zajímavá. Já jím tímto děkuji za pozitivní slova a jsem ráda, že byla se mnou spokojená a výsledek jí těší. 

Ing. Jana Platilová

Na začátku bych ráda uvedla, že nerada někoho veřejně hodnotím, i když jsem za každé recenze na někoho, kdo mě zajímá, velmi vděčná a ráda si příspěvky ostatních pročítám. Nicméně paní Platilová mi pomalu 2x změnila život, takže si myslím, že bych se o vlastní zkušenost měla  s ostatními veřejně podělit. 
 
Nebydlím a ani nepocházím z Českých Budějovic. Bydlím v malém městečku vzdáleném minimálně 2 hodiny od Českých Budějovic a spojení není zrovna ideální. I přesto všechno se dá díky paní Janě hubnout a tím opravdu zhubnout.

Žádná vzdálenost není dost velká, pokud je vaše vůle a chuť se změnit dost silná. smiley  Navíc nabízí i telefonické konzultace. Paní Janu jsem si našla díky kladným recenzím na Facebooku a nikdy toho nebudu litovat. Je velice vstřícná, milá, ochotná a hlavně rozumí tomu, co dělá. Vždy se vám snaží ve všem vyhovět a pomoci s vašimi problémy.

Poprvé jsem nebyla spokojená se svým vzhledem a váhou. Byla jsem ze sebe nešťastná a věděla jsem, že sama, bez toho, aniž by na mě někdo nedohlížel, se sebou nic neudělám. Navštívila jsem paní Janu a během 3 měsíců jsem snížila svou váhu o několik kilogramů. Jedla jsem vše, co mi chutnalo a do ničeho jsem se nemusela nutit. Na jídelníčku jsem totiž měla vše, co jsem běžně jedla. Hlavně jsem šla dolů s tukem a mé tělo, které se dříve cítilo pomalu na důchodový věk najednou ožilo. Začala jsem se cítit skvěle a všichni v mém okolí změnu zaznamenali. Naučila jsem se správně jíst a stará váha se mi už nenavrátila.
 
Podruhé (o pár let později) jsem paní Janu vyhledala kvůli bezlepkové dietě, která mi byla na 3 měsíce doporučena lékařem. Díky předchozí zkušenosti jsem věděla, že jiného odborníka nechci a klidně bych za ní jela kamkoliv. Tři měsíce bezlepkové diety jsou téměř za mnou a vše proběhlo v klidu a pohodě i díky paní Janě, která mi upravila jídelníček na bezlepkový a kontrolovala mé hodnoty během diety.
 
Všem, kteří se sebou nejsou spokojeni, bych paní Platilovou na 100% doporučila a věřím, že se nenajde nikdo, kdo by se mnou nesouhlasil. Důležitá je vůle chtít se cítit skvěle a být se sebou spokojený. 
 
S pozdravem Dominika