+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka JARNÍ REDUKČNÍ KURZY hubnutí do léta startujeme od 17.3.2024, rezervujte včas!
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Pozdrav z výletu fitkůstek

Přesně takhle u mě hubnutí končí... Dobrá nálada, radost z jídla, pohybu a z pocitu, že se cítíte dobře. Tyto fitkůstky se už dopracovaly k tomu, kdy a jak jíst, znají optimální porce jídla, hubnou a umí si váhu udržet. Jejich optimismus a nadšení je největší odměna za mojí práci, takže Věro, Aleno, Zuzko, mé poděkování patří vám, za skvělou "hubnoucí" spolupráci a odvahu. Děkuji a zdravím, Vaše Jana Platilová.

Text dopisu z výletu :-)

Alena Štěpánová

Tak jsme se tu sešly na krásném jarním výletě čtyři grácie, co díky Vašemu jídelníčku zhubly. Já zatím 10kg od srpna 2016, a to jsem mezitím přibrala a zase shodila vánoční 3 kg. Dobře jste mi radila, abych nic nepekla. Ale díky Vám si můžu užívat jarní pěší výlety - nevím jak ostatní, ale já jsem se s tou mojí nadváhou už nemohla unést. S vděčností Alena.

Věra Hlachová

Jak bohužel roky přibývají, tak s každou zimou i nějaké to kilo. Na jaře jsem se vždy snažila, abych něco shodila, ale jedno kilčo tam vždy zůstalo a za 10 let jsem byla "hezčí" nejméně 10 kilo. A řekla jsem dost! Když jsem viděla výsledky kolegyň a mé nejlepší kamarádky, šla jsem do toho. Dnes po dvou měsících mám dole 7 kilo. Pokračovat budu dál a pak si dojdu s radostí koupit něco na sebe a nebude to už jen XXXL. Díky, paní Platilová. Věra