+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Otevřená a pravdivá zkušenost Báry s hubnutím

I hubnutí musí být praktické a bez nesmyslných zákazů, příkazů nebo s takovým omezením, se kterým vnitřně bojujete a nesouhlasíte s ním. Napsala mi jedna milá klientka a ráda se o to podělím.

Přesně takhle naše hubnutí funguje! Nikdy nebudeme cokoliv zakazovat, prodávat doplňky výživy, "léky" na hubnutí a různé preparáty, které z vás udělají "zaručeně" krásně hubenou a vaší peněženku prázdnou. Zhubnete přirozeně, pohodlně a s radostí.

Život je o jídle, dobrém jídle, které nám chutná a většinou víc nám chutná to „nezdravé“. Ale nic není tak nezdravé, jak se zdá. Zhubnout tím, že se absolutně omezíte v jídle může někdo zvládnout... Většinou chvilku vydržíte. Zhubnete váhu, tuky, svaly, ale hubnete velmi špatně a nikoliv trvale.

Je to věda, ale díky mé mnoholeté praxi a zkušenosti v oblasti výživy vám dokáži pomoci dosáhnout své vysněné postavy.

S pozdavem Vaše Jana a nyní slíbená reference od Barbory Píckové z Kaplice.

S Jančou jsem se seznámila díky kamarádce, která s ní úspěšně hubla. Už jsem měla za sebou nějaké výživové poradkyně, které to určitě se mnou myslely dobře a velmi zdravě, ale já jsem nevydržela. Nevydržela jsem nikdy víc než několik měsíců chodit okolo "zakázaného", nepít kávu, nejíst pečivo, Knäckenbrot a nejrůznější zdravé kaše jsem už pak nemohla ani vidět.

Nechtěla jsem nic vážit, vařit a nakupovat extra potraviny. Chtěla jsem dál jíst s mojí rodinou u stolu společné jídlo... Zkusila jsem Fitkůstku kontaktovat, protože se mi po druhém dítku a třech let marných bojů, diet a pokusů stále nedařilo hubnout.

Teď jím 5x denně prakticky všechno, ale ve správných dávkách, nic nevážím, nemám žádný doplněk stravy, nevařím nic extra, piju kávu, jím pravidelně a je mi dobře. Po 4 měsících mám 11 kg dole, 14 cm přes pupík, 10 cm přes boky, 14 cm přes stehna.

Začala hubnout i moje maminka, moje kolegyni, její dcera, moje švagrová, její maminka,... Jen díky tomu, že mě denně vidí, vidí, že se netrápím hlady, že jím vlastně "normálně" a kdybych jim neřekla, že mám nějaký sestavený jídelníček, tak by to ani nevěděly. Děkuji za vše Jani a všem, kdo by rádi zatočili s kily držím pěsti!

S pozdravem Barbora Pícková