+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Nejlepší výsledky hubnutí z jarního redukčního kurzu

Často se ptáte na výsledky hubnutí v našich hubnoucích redukčních kurzech. Zhubnout je opravdu snadné a během účasti v redukčních kurzech se naučíte správnou velikost porcí, dostanete jídelníček, který je upraven pro každou účastnici skutečně na míru, přesně podle jejich požadavků a chutí, propočítaný na její navážené a naměřené hodnoty při vstupní diagnostice. Pak se výsledek hubnutí skutečně vždy dostaví.
 
Nejlepším výsledkem na jarním redukčním kurzu se může pochlubit Petra, která zhubla za 3 měsíce 15,9 kg, o 7 cm méně v pase a 12 cm přes boky. Po změně stravovacích návyků u ní následovala změna šatníku. To je příjemná povinnost. Odnesla si zlatý diplom Fitkůstky a samozřejmě výhru v podobě zdravého balíčku.


2. místo Lída 11,4 kg, pas 9 cm, pupík 9 cm, boky 12 cm.
3. místo Alena 10,2 kg, v pase 7cm, boky 10 cm.

Z večerního redukčního kurzu vyhrála Míša, která už má dokonce zákaz s hubnutím. Krásně se ji vytvarovala postava, zde výsledky:

Za 3 měsíce mínus 10,8 kg, v pase 9 cm, přes pupík 10 cm, boky 12 cm. 
2. místo Lucka 10,6 kg, pas 6 cm, pupík 9 cm, boky 12 cm.
3. místo Irena 7,8 kg, pas 13 cm, boky 8 cm.

Diplom si zasloužily a odnesly všechny účastnice redukčního kurzu, protože každá z nich hubla opravdu poctivě. Můj obdiv patří všem, které se rozhodly se sebou něco udělat a konečně vzít hubnutí vážně. Odměnou jim byla a bude klesající váha a samozřejmě radost ze sebe samé, že to dokázaly i hlavně, že hubnout jde opravdu normálně i s jídly, které máte rádi.

Připojte se do řady úspěšných, sledujte náš Facebook, webové stránky a v nějakém dalším redukčním kurzu na viděnou.