+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka JARNÍ REDUKČNÍ KURZY hubnutí do léta startujeme od 17.3.2024, rezervujte včas!
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Na každého nefunguje při hubnutí to samé, psala Hanka

Na každého při hubnutí opravdu nefunguje unverzální způsob a přístup. Hubnutí u nás není o tom, že získáte jen jídelníček, ale že vás dovedu k výsledku a udržitelnému stavu. Není to dřina, je to způsob, se kterým budeme společně pracovat. Já s Vámi!

Sama mi o tom napsala má klientka Hanka, která prošla redukčnímu kurzy v Českých Budějovicích a sama se přesvědčila. S radostím si zde dovoluji text zveřejnit, samozřejmě s jejím souhlasem. Mám snad i větší radost než ona. :-) Vaše Jana

Dobrý den všem.

I já jsem patřila do skupiny těch silnějších. Ať už to bylo kvůli zdravotním problémům nebo jak se říká sklonům k přibírání, kila šla pomalu a jistě nahoru. Jednoho dne jsem se rozhodla, že s tím musím něco udělat. Vyzkoušela jsem mnoho diet a koupila snad každou knížku o hubnutí, která byla momentálně hitem. Našla jsem si osobního trenéra a začala cvičit. Výsledky se dostavily, ale ne takové, jaké jsem si představovala. Jsem názoru, že na každého nefunguje to samé, hlavně v případě, když chce zhubnout více kilo. Delší dobu jsem měla v hlavě myšlenku obrátit se na výživového poradce, ale myšlenka myšlenkou zůstala.
 
Během krátké doby zhubla má kolegyně z práce a prozradila mi, že to bylo díky službám paní Platilové. Nastoupila jsem na redukční kurz s odhodláním a pevnou vůlí. Měla jsem jídelníček sestavený jen pro mě, cvičila jsem s Janičkou a hodně jsem se věnovala sportu i mimo. Je pravda, že jsem měla čas se věnovat jen sobě, ale vím, že hubnutí u Janičky funguje i bez velké fyzické námahy. Neříkám, že to bylo vždy jednoduché, ale tělo si brzy zvyklo a podpora Janičky byla k nezaplacení.

Každý týden byly výsledky znát, hnalo mě to dopředu a utvrzovala jsem se, že jsem v dobrých rukou. O tom když vás někdo pochválí z okolí ani nemluvím. Pokaždé jsem se těšila na výživovou abecedu, která kurz obsahovala. Jsem ráda, že konečně podle etiket umím zhodnotit kvalitní a vhodný výrobek. Jídelníček a výživová abeceda jsou přesně to, co jsem hledala a došlo mi, že jsem si na setkání s Janičkou měla ve svém životě počkat.

Zhubla jsem celkem 33 kg (sama 11,6 kg a na dvou kurzech dohromady 21,4 kg). 

Věřte v sebe a rady paní Platilové a uvidíte, jaký zázrak se stane. Být šťastná a pyšná na sebe je krásná věc. Ze srdce můžu říct, že Janička se zapsala na můj seznam zážitků, kterých nikdy nebudu litovat.

Zdraví Hanka Kuboušková, České Budějovice