+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Milá reference hubnutí v době koronavirové a homeoffice

Dovolte mi se podělit o milou referenci, kterou mi zaslala klientka Katka z Českých Budějovic. Moc mě vždy těší taková reakce a hlavně samotná radost mých klientek a klientů. Díky Katko. Vaše Jana.

Kateřina Vávrová, České Budějovice

V těžké jarní době koronavirové jsem zůstala téměř 3 měsíce na home office bez pravidelného denního pohybu a se spoustou pochutin ihned po ruce. Tudíž kila šla plíživě nahoru až jsem si řekla DOST! Za chvíli bych nestačila svým dvěma dcerám při sportech, které tak rádi celá rodina provozujeme - kolo, brusle, lyže atd. Hledala jsem tedy nějaké rady a pomoci. Díky recenzím od známých jsem objevila stránky Fitkůstky a paní Janu Platilovou. 

Nadchla mě její filosofie a zejména rozumný přístup bez vážení jídla, speciálního vyvařování a podpůrných prostředků. Zvolila jsem nejprve možnost vstupní konzultace, kde jsme si ujasnily, co je mým cílem, jaký mám denní režim a jakým způsobem se stravuji a nakupuji. Na základě tohoto dialogu, který se podrobně zabýval i mým chutěmi a rodinnými zvyklostmi při vaření mi paní Jana sestavila jídelníček a vysvětlila vhodnou velikost porcí přímo pro mě a různé kombinace potravin.

A výsledek?

Za 4 měsíce mám 10 kg dole a jsem na požadované váze a to vše bez hladovění, v pohodě a navzdory drobným neřestem jako je čokoláda :-). Cítím se velmi dobře a i okolí změnu zaznamenalo a dostávám pozitivní reakce....

Tento program mohu jen doporučit i díky vstřícnému a velmi pozitivnímu přístupu paní Jany, která nešetří chválou, za jakýkoliv posun a motivuje každého klienta k výdrži.