+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

12 kg navíc po porodu dvojčat, příběh Evy

I po porodu dvojčat se dá zhubnout. Stačí vědět, jak na to

Že dvě děti dokáží způsobit dvojnásobnou radost, ale i dvojnásobnou starost, se přesvědčila Eva Pelcová. Po porodu dvojčat jí totiž zůstalo 12 kilogramů navíc a velké břicho, takže si okolí myslelo, že je těhotná. Vzhled postavy ji trápil. S něčím takovým se ale rozhodně nechtěla smířit, chtěla zpět svou původní postavu. Pomoc hledala především na internetu. Dlouho procházela různé webové stránky zaměřené na diety i diskuze se „zaručenými“ tipy. Jenže všechny diety a rady, které vyzkoušela, byly k ničemu. „Nabrané kilogramy prostě nešlo shodit,“ popisuje Eva.

A najednou to šlo...

Vše se změnilo ve chvíli, kdy dostala kontakt na výživovou poradkyni Janu Platilovou. „Sestavila mi jídelníček tak, abych mohla jíst, co mi chutná,“ pochvaluje si Eva. A zafungovalo to, jedla svá oblíbená jídla, a přesto hubla.

Závislost na sladkém

Šlo to rychleji, než sama čekala. Protože má ráda sladké, každý den měla v jídelníčku nějakou sladkou tečku po obědě. Na cvičení samozřejmě neměla čas, i přesto hubla. Žádné otravné hladovění a nesnesitelná dřina v posilovně. U Evy se z hubnutí stal oblíbený životní styl. „Nikdy jsem nevěřila tomu, že mě to bude i bavit,“ říká.

Radost z dvojčat i z postavy

Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Už po dvou měsících byla lehčí o krásných 8 kilogramů a rychle se začala dostávat na svou původní váhu, kterou si držela ještě před otěhotněním. Motivovalo ji stále menší a menší bříško a úbytek centimetrů v pase. Radost jí tak dělají nejen dvojčata, ale i její vlastní postava. 

Hubne i babička

„Do hubnutí se zapojila o moje mamka. Jana jí jídelníček přizpůsobila jejímu věku a aktivitám. Po 2 měsících dodržování zhubla o 6 kg a cítí se skvěle. Navíc jsme si vařily stejná jídla, protože Jana nám připravila párový jídelníček. Bylo to velmi pohodlné“, doplňuje Eva.



Celková proměna

Nová postava, nový vzhled a celková proměna – to bylo zakončení úspěšného hubnutí pod dohledem Jany Platilové.
Spolupráci s Janou může Eva komukoliv doporučit. „Za všechno vděčím Janče. Je moc fajn a hlavně opravdu pomůže,“ dodává Eva s úsměvem. To, že porodila dvojčata, už byste na ní dnes rozhodně nepoznali.

Zapojte se též do celkové proměny a vyražte za nižšími kilogramy (zde).