+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

„Nemohla jsem se na sebe koukat.“

„Nemohla jsem se na sebe koukat.“ Pak přišla změna

Jitka Bezemková nikdy žádné diety nedržela. U spousty svých kamarádek totiž viděla, jak drží různé (často i hrůzné) odtučňovací kúry. „O to víc mě to odrazovalo. Nechtěla jsem své tělo mučit. Říkala jsem si, že na tom pořád ještě nejsem tak špatně,“ říká Jitka.

Úplně hubená nikdy nebyla, ale postupně začala nabírat na váze. Největší šok přišel v těhotenství. Tehdy totiž přibrala 23 kilogramů. Během prvního roku života jejího syna se jí sice podařilo nabrané kilogramy shodit, ale od té chvíle už se její váha rychle měnila.

Váha šla nahoru

Asi před rokem a půl se rozhodla přestat kouřit. A podařilo se jí to. Jenže zároveň se jí podařilo i hodně přibrat. Přišel čas na další velkou změnu. „V létě 2015 jsem už vážila 92 kilogramů. Nemohla jsem se na sebe ani koukat a rozhodla jsem se to řešit,“ popisuje Jitka. Začalo hledání způsobu, jak se přebytečných kilogramů zbavit. „Nechtěla jsem podstoupit žádnou šílenou dietu. Kolega v práci mluvil o paní Janě, která jeho manželce připravila speciální jídelníček. Podařilo se jí zhubnout. Rozhodla jsem se paní Janu také oslovit. Její rychlá reakce mě překvapila, dohodly jsme se na první schůzce a během pád dnů mi připravila jídelníček z pokrmů, které mám ráda,“ uvádí Jitka.

Chvála krabiček s vlastní přípravou

Ta na nic nečekala a rovnou se začala stravovat podle jídelníčku. Začátek byl sice těžký, ale stálo to za to. „Nemohla jsem si zvyknout na pravidelnou stravu. Začalo mě bavit připravovat si krabičky s jídlem nejen do práce, ale i na výlety o víkendu. Začala jsem pít vody dvakrát víc, než jsem byla původně zvyklá. Postupně jsem si na nový styl stravování zvykla a přišlo mi to automatické,“ vypráví Jitka.

Největší motivací pro ni byla ručička na váze – poslušně totiž šla dolů a dolů a také pravidelné konzultace s paní Janou. Každý týden Jitka zhubla o jeden kilogram. Spokojená ve všech směrech nejen po celkové proměně.



A ve svém zdravém stravovacím stylu pokračuje i nadále. Při výběru potravin sleduje, co jídlo obsahuje. Zároveň si vybírá kvalitnější potraviny než dříve. „Dneska už i vím, kde si co můžu upravit. I to, kde třeba můžu trošku zhřešit,“ doplňuje Jitka s úsměvem. Po sedmi měsících Jitka zhubla 13 kilogramů. V pase je hubenější o 9 centimetrů, přes stehna o 8 centimetrů a přes pupík a boky dokonce o 17 centimetrů. A cítí se skvěle nejen po celkové proměně v salonu Sandra pod vedením Jany. „Za tohle vše vděčím Janě. Ukázala mi totiž, jak na to. A za to jí děkuji. Janu všem vřele doporučuji,“ dodává Jitka spokojeně.

Absolvovat úspěšně celkovou proměnu můžete také, začněte objednávkou (zde).