+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Zhubnutí Barči v redukčním kurzu

Barča pracuje na ranní, odpolední a noční směny. Nevěla si rady, jak správně při takovém pracovním tempu jíst, sestavit si jídelníček a oblíbené jídlo tak, aby zhubla, přitom měla dostatek energie a nepociťovala hlad.

Na redukčním kurzu vyplnila dotazník oblíbených jídel a její možnosti stravování. Dostala jídelníček, který byl sestaven na ranní směnu, odpolední, noční, dny po noční, před noční a dny volna. Barča se v něm velmi rychle zorientovala, naučila se jíst optimální porce všeho, co má ráda, postupně se méně zdravé věci naučila zaměňovat za zdravější a chutnější (na kurzech se učíme záměny za méně vhodná jídla).

Výsledkem je 16 kg dole za rok, celková změna a proměna! Hubnutí Barča podpořila spalovacím cvičením a intervalovým tréninkem na kurzu, tím se jí krásně vytvarovala postava, hlavně hýždě a boky. No posuďte sami, jaká je kočka. yes

S pozdravem Ing. Jana Platilová

Vyjádření Barbory Bumbové z Českých Budějovic:

Chtěla bych moc poděkovat Ing. Janě Platilové, že mi ukázala, že se opravdu dá zhubnout na třísměnném provozu. Kdybych nechodila na vážení, tak bych nepoznala, ze držím nějakou dietu. Nebylo to žádný hrozný hladovění, jak to u některých diet bývá, dokonce jsem jedla svoje oblíbená jídla a buchty. Získala jsem spoustu zkušeností nejenom v ohledu jídla , ale i ohledně cvičení a naučila se správně davkovat jídlo. Navíc vše probíhalo v příjemné atmosféře a krásném prostředí. Kdybych zase přibrala (což se doufám už nestane), určitě by jsem do toho šla znovu.