+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Lucie a její úspěch v redukčním kurzu

Velmi mě těší, že redukční kurzy Fitkůstky v Českých Budějovicích jsou tak velmi oblíbené, ale co nejvíce potěší je úspěch jednotlivých klientů. A ještě o to více, když napíšou a dokonce jako v případě Lucie i s vlastní iniciativou srovnají dvě fotografie před nástupem do redukčního kurzu a po jeho absolvování. 

Níže si můžete přečíst i text emailu, který mi Lucie zaslala, uveřejňuji ráda a samozřejmě s jejím souhlasem. Ve stručnosti s novým jídelníčkem, aktivní účastí na redukčních kurzech Lucka zhubla z 69 kg během dvou měsíců na váhu 58 kg! Byla tak nejúspěšnější na kurzu, nicméně i ostatní klientky v průměru zhubly o více jak 7 kg za dva měsíce.

 

Lucie Herdová, České Budějovice

Zhubnout jsem se rozhodla po dvou dětech, kdy sem se dostala na váhu 69 kg a nebyla jsem spokojená se svou postavou. Navíc mi většina mého šatníku začala být malá. Nejdříve jsem zkoušela zhubnout sama, různé "osvědčené" diety apod. Většinou jsem zhubla 2-3 kila, které jsem brzy zase nabrala. Až jsem narazila na stránky Fitkůstky a po přečtení několika recenzí jsem se rozhodla že to zkusím také.

Jana mi vypracovala jídelníček přesně na míru, z věcí které mám ráda a dají se běžně koupit. Když jsem už po jednom týdnu viděla, jak jdou kila a centimetry dolů, těšila jsem se na každou další neděli. Na kurzu jsme byly skvělá parta, Janča mě vždy nabila pozitivní energií. Dokonce mě začalo bavit cvičení a nyní s radostí cvičím i doma.

Sama nemůžu uvěřit, že jsem za dva měsíce zhubla 11 kg, bez hladovění jen úpravou stravy a bez drahých doplňků. Šatník mi už opět není, ale tentokrát se na výměnu těším. Myslím, že foto před a po mluví za vše :-) Jani ráda jsem tě poznala, moc ti děkuji za skvělý kurz a už se těším na další....